Houtgroothandel Lubox|Boers Tuin + Hout BV

Door de jaren heen heeft Boers zich ontwikkeld tot een houtgroothandel met uiteenlopende specialiteiten. Zo heeft boers ruime ervaring in het bedienen van de Doe-Het-Zelf markt en fungeert tevens als importeur/groothandel voor de lokale en regionale houthandel. Tuinhout vormt de kern van het assortiment; van groen geïmpregneerd grenen tot zwart gedompeld Douglas, Boers heeft het hout voor alle denkbare tuin toepassingen. Naast Tuinhout is Boers een vooraanstaand importeur/leverancier van decoratief steigerhout.

Onze houtgroothandel is gevestigd op het bedrijfsterrein aan het Sluisendijk in Heinenoord en beslaat 65.000 m² wat de mogelijkheid biedt ruime voorraden voor onze klanten aan te houden. Bestellingen uit voorraad worden binnen enkele dagen afgeleverd. Daarnaast biedt Lubox|Boers ook de mogelijkheid om via onze leveranciers rechtstreeks aan te voeren.

 

Heeft u een specifieke aanvraag? Neem dan contact op met één van onze Tuinhoutspecialisten!

TUINHOUT GRENEN/VUREN

TUINHOUT EIKEN

WILT U MEER INFO OVER ONS TUINHOUT EIKEN?

TUINHOUT OLD BLACK

WILT U MEER INFO OVER ONS TUINHOUT DOUGLAS ZWART?

TUINHOUT VINTAGE GREY

WILT U MEER INFO OVER ONS TUINHOUT VINTAGE GREY?

STEIGERHOUT

WILT U MEER INFO OVER ONS STEIGERHOUT?

TUINPRODUCTEN

WILT U MEER INFO OVER ONZE TUINPRODUCTEN?

BESTSELLERS

PICKNICKTAFEL 180 CM

MEER INFO

SCHERM STEIGERHOUT

MEER INFO

STEIGERHOUT ZWART

MEER INFO

ASSORTIMENT

 

Lubox|Boers heeft haar focus als houtgroothandel gericht op Naaldhout uit Centraal en Noord Europa. Vuren/Grenen en Douglas/Lariks zijn hierin veel voorkomende houtsoorten. In onze assortimentsgroepen Tuinhout, decoratief Steigerhout en onze Tuinproducten zijn deze houtsoorten niet weg te denken.

MEER INFO

VERDUURZAMEN

 

Om de levensduur van hout te verlengen zijn diverse modificaties mogelijk. Daar waar Douglas/Lariks van nature een bepaalde duurzaamheidsfactor bezit, zijn Grenen/Vuren kwetsbaarder wanneer onbehandeld buiten word toegepast. Verduurzaamd hout kan door Boers op verschillende manieren geleverd worden: Druk geïmpregneerd, gedompeld en beide mogelijk in verschillende kleuren.

MEER INFO
65000

Oppervlakte bedrijfsterrein

24200

Overdekt bedrijfsterrein

23

Medewerkers

1982

Opgericht